menu Főoldal
Sporthírek

Megtörte a csendet Michael Schumacher felesége

Régió Rádió | 2018-11-19
Megtörte a csendet Michael Schumacher felesége

2013-as síbalesete óta csak nagyon ritkán lehet hallani Michael Schumacherről, de azok az információk sem konkrétak, felesége az egykori világklasszis pilóta állapotáról semmilyen részletet nem hajlandó közölni.

Corinna most egy levélben töri meg a csendet, amelyet a német zeneszerzőnek, Sascha Herchenbachnak írt, abból az alkalomból, hogy a zeneszerző egy művet komponált Schumacher tiszteletére. A mű a ‘Born To Fight’ címet kapta. A 49 éves Corinna, aki immár 23 éve a volt pilóta felesége, kézzel írt levélben válaszolt a zeneszerzőnek.„Szeretném őszintén megköszönni az üzenetét, és a szép ajándékát, ami segít nekünk átvészelni ezt a nehéz időszakot. Nagyon jól esik a sok kedves kívánság és a többi jó szándékú szó – ez nagyon sokat jelent a családunknak. Tudjuk, hogy Michael egy harcos, és nem fogja feladni” – írta a nő levelében.

Decemberben lesz 5 éve annak, hogy Michael Schumacher kómába esett egy szörnyű síbaleset után. A pilóta hat hónap után tért magához, de azóta is vegetatív állapotban van, kommunikálni nem tud, svájci otthonában ápolják.

Írta: Régió Rádió

  • cover play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play