menu Főoldal
Bulvár

A beteg Sas József visszatér

Régió Rádió | 2018-11-19
A beteg Sas József visszatér

Sohasem titkolta, addig akarja szórakoztatni a közönségét, ameddig csak képes rá, illetve az egészsége engedi. Hatalmas energiával vetette magát a munkába, régi mikroszkópos csapatát újra maga köré gyűjtve készült az új műsorra. Már minden jelenet tökéletesen ment, a november 10-i premier mégis elmaradt Sas rosszulléte miatt, pedig tíz előadásra előre elkeltek a jegyek. Jogos volt az óvatosság, hiszen a Jászai-díjas művész egy próba előtt alig bírt kiszállni a taxiból.

Orvosai figyelmeztették a sztrók veszélyére régóta tartó keringési problémái miatt. Egy megoldás maradt: elhalasztani az összes előadást. A döntés a művésznek fájt a legjobban, ám komolyan vette a figyelmeztetést: az életével játszik, ha nem pihen. Sas a Blikknek elárulta, talált megoldást arra, hogy a január 3-i születésnapja előtt a Nekem Nyolcvan című új kabarét egyetlen előadáson vele a színpadon bemutathassák.
– Szeretetáradatot kaptam a rajongóktól, amely minden gyógyszernél hatékonyabb. Már tudom a titkot: őszintén örülni kell mindennek, ami szép és jó – mondta a humorista, aki orvosi ellenőrzésekre jár. – Kicsit jobban érzem magam, de van az a pillanat, amikor valami éltet, miközben tönkre is tesz. Nekem a színpad ez a szerelem, ami boldoggá tesz, de az előadással járó szervezés okoz stresszt, attól megy fel a vérnyomásom.

 

Írta: Régió Rádió

  • cover play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play