menu Főoldal
Bulvár

Már nem a régi Harry herceg és Vilmos kapcsolata

Régió Rádió | 2019-10-22

Aggodalomra ad okot Harry és Vilmos herceg jelenlegi kapcsolata, legalább is azon értesülések szerint, amelyek azt támasztják alá, hogy közel sincsenek olyan jó kapcsolatban a testvérek, mint egykoron voltak.

Sokan Meghan-t okolták emiatt, hiszen a királyi családba való érkezése óta folyamatosan támadások érik, mivel nem mindig tartja magát a család szabály rendszeréhez. Miután Harry és Meghan összeházasodtak, úgy határoztak, hogy Vilmoséktól távol költöznek, a Windsor-i rezidenciába, melynek sokak szerint az oka Katalin és Meghan nem túl békés kapcsolata. Ezt támasztotta alá Harry-ék különválása Vilmoséktól a jószolgálati tevékenységet illetően, bár az ifjabb herceg és felesége már többször hangoztatták, hogy magán úton szeretnék folytatni a jótékony cselekedeteiket.

Harry herceg megelégelve a sok pletykát, most nyilatkozott a DailyMail lapnak és elmondta, egyáltalán nincsenek rossz viszonyban, noha, mint minden testvéri kapcsolatban, náluk is vannak jobb és rosszabb napok. Hozzátette: „Most mindenképpen más utakon járunk. De mindig ott leszek neki, és amennyire én tudom, ő is mindig ott lesz nekem. Nem látjuk olyan gyakran egymást, mint régen, mert nagyon elfoglaltak vagyunk, de nagyon szeretem őt” — nyilatkozta a herceg.

Írta: Régió Rádió

2019-10-22
  • cover play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play