menu Főoldal
Bulvár

Tvrtko élő adásban leplezte le az őt övező pletykákat

Régió Rádió | 2018-06-11
Tvrtko élő adásban leplezte le az őt övező pletykákat

Noha általában vasárnapra időzíti az élő bejelentkezését Washingtonból, ezúttal úgy döntött, már pénteken mikrofon és kamera elé ül.

A tévés azért döntött így, mert úgy érezte, az utóbbi időben elszaporodtak a pletykák a kint létével – és úgy általában a személyével kapcsolatban.

Első körben tiszta vizet öntött azzal kapcsolatban: Balogh Szilárd-e, és álnéven él, vagy sem? Elmondta, valóban ezen a néven született 1972-ben – ám a híresztelésekkel ellentétben nem a vajdaságban, hanem Pécsett. Természetesen ekkoriban még esély sem volt arra, hogy a Tvrtko keresztnéven anyakönyvezzék. „A rendszerváltás körül, 18 éves koromban úgy döntöttem, olyan néven szeretnék élni, ahogy az iskolában szólítanak, és ahogy az anyukám is szólít. (…) 1991. áprilisában – tudomásom szerint – én lettem az első magyarországi horvát, aki horvátosította a nevét. Onnantól fogva engem hivatalosan is – minden igazolványomban – úgy hívnak, hogy Vujity Tvrtko” – mesélte a hetedik generációs horvát.

Természetesen az Egyesült Államokba költözése, illetve a munkákkal kapcsolatos híresztelések is szóba kerültek. „Egészen biztosan visszatérek Magyarországra, de most az Egyesült Államokban élek és itt is maradok. Éppen ezért, mikor elolvastam a héten, hogy hol fogok dolgozni – például Angliában – akkor megint arra jutottam, hogy havonta egyszer elég kinyitnom a magyar hírportálokat, és elolvasni, hol fogok dolgozni jövőre” – tisztázta Tvrtko, aki többek közt azt is kiemelte: nem szeretné a gyerekeit „rángatni”, ugyanakkor biztos abban, fogy még tévézni itthon is. Azt azonban még nem tudja, mikor.

A tévés teljes bejelentkezése itt nézhető végig:

Írta: Régió Rádió
  • cover play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play