menu Főoldal
Bulvár

Újrakezdi fiatal exével Janza Kata?

Régió Rádió | 2018-06-11

Színházi pletykák szerint még van remény, hogy újra egymásra találjon Janza Kata és a huszonkét évvel fiatalabb Pesák Ádám.

Volt párjaival szórakozott együtt csütörtök este Janza Kata. A Felföldi Anikó 80. születésnapjára rendezett partin jelentek meg a Kálmán Imre Teátrumban. A színésznő két volt férjével, Pintér Tiborral és Kővári Lászlóval is baráti viszonyban vált el, a mai napig kiváló a kapcsolatuk csakúgy, mint volt élettársaival. Sokan úgy gondolják, hogy ugyanilyen jó viszony alakul ki huszonkét évvel fiatalabb exével, Pesák Ádámmal is, akivel két együtt töltött év után körülbelül egy hónappal ezelőtt szakítottak. Színházi berkekből érkezett információk szerint azonban az sem elképzelhetetlen, hogy újra egymásra találjanak.

– Azt suttogják, hogy még egyikük sem tudta lezárni ezt a kapcsolatot. Mindketten egyedülállók, néha beszélnek egymással, de igyekeznek ezt diszkréten kezelni, nem szeretnék a nyilvánosságot bevonni a ma­gán­életükbe. A tegnap esti partin is kerülték egymást, nem akarták kitenni magukat a sajtónak, mi­vel szeretnék a lehető legkisebb felhajtás nélkül eldönteni, hogy képesek lesznek-e újrakezdeni a kapcsolatukat – mesélte a párhoz közel álló illető.

Bármi is lesz a történet vé­ge, az elmondható, hogy a szakítás óta Janzát mintha kicserélték volna. Az utóbbi hónapokban ti­zenkét kilót fo­gyott, gőzerővel vetette bele magát a munkába, éppen futó darabja mellett megint elvállalta a nagy sikerű Amerikai komédia főszerepét.

Írta: Régió Rádió

2018-06-11
  • cover play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play