menu Főoldal
Bulvár

Végre kiderült, mi is van Tóth Andi és Szabó Ádám közt

Régió Rádió | 2018-06-11
Végre kiderült, mi is van Tóth Andi és Szabó Ádám közt

Fiatal, csinos, sikeres – és persze szingli. Nem csoda, ha Tóth Andit mindenkivel össze akarják boronálni. Pintér Tibor is csapta neki a szelet és sokan azt hitték, az X-Faktorból kitett Petics Kristóffal is van köztük valami. A legfrissebb pletykák szerint pedig A Dalban is nagy sikereket elérő Szabó Ádámmal kerültek közelebb egymáshoz – akivel A Nagy Duettben ellenfelek lesznek majd.

Bár magazinban jelent meg róluk paparazzifotó, napilapban írták, hogy járnak, az énekesnő ezt cáfolja. Az ő szívét nem egyszerű elrabolni, mert elkötelezte magát valami másnak.

– Jaj, nem! De mindenkitől ezt hallom. Tisztában vagyok vele, vannak ilyen hírek, hogy összehoztak Szabó Ádámmal. Azt persze kár lenne elhallgatni, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Szimpatizálunk! – mondja a Borsnak Andi. – De kicsit ez túl lett tolva. Igazából négy éve barátok vagyunk Ádámmal. Egy a baráti körünk, a társaságunk és igen, megfordult a fejünkben, hogy mi lenne, ha? Volt egy randi, de nem több. Szerelemről szó sincs. Nálam a szerelem nagyon nehezen alakul ki, nem csettintésre, és nem egy randi után. De azt nem tagadom, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Nagyon munkacentrikus vagyok, nekem mindig az az első. Belátom, ez nem biztos, hogy a legpozitívabb tulajdonságom, de megszokták tőlem. Ádám is művészember, szerintem neki is a munka a legfontosabb. Azt persze nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő.

Annyit azért tudunk, hogy A Nagy Duettben együtt, de egymás ellen fognak versenyezni.

– Kérdezték is, hogy ez milyen érzés. Ugyanúgy fogok versenyezni ellene, mint bárki más ellen! Nekem nem más ő ebből a szempontból, mint a többiek – neveti el magát Andi, majd a duettpartneréről beszél: – Nagyon örülök, hogy a Rippel Ferit kaptam! Imádkoztam, hogy olyan ember legyen, akit ismerek, mert nem vagyok túl jól informált ilyen szempontból. Őt ismertem a tévéből. Boldog vagyok, mert egy életvidám, soha fel nem növő ember, és én is ilyen vagyok. Nagyon egy húron pendülünk, nem lesz semmi baj.

Folyton dolgozik

Tóth Andi arról is beszélt, hogy nagyon fáradt, de ezt imádja!

– Hál istennek, mert ez azt jelenti, hogy teli vagyok munkával. Forgatom a tinikről szóló sorozat ötödik évadát, a Holnap talit, gőzerővel írom magamnak a dalokat, és boldogság, hogy összejött A Nagy Duett. Most mutattuk be a rockmusicalt, a Talpra magyart az Arénában, amivel járjuk majd az országot. A Madách Színházban pedig a Nyomorultak áprilistól megint van, és indulnak hamarosan a nyári fellépések.

Írta: Régió Rádió

  • cover play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play