menu Főoldal
HírekKözéleti hírek

Idén is lesz TedX Székelyudvarhelyen

Régió Rádió | 2023-03-15

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a TEDxUdvarhely a Harghita Business Center szervezésében. Az eseményre szeptember 2-án kerül sor új helyszínen, a székelyudvarhelyi Művelődési Házban, ahol az előző évekhez képest nagyobb számú nézőközönség fér el. Az esemény részleteit Szakács Paál István, a Harghita Business Center igazgatója ismerteti.

A TEDxUdvarhely idei mottója Felelsz ÉS Mersz, a szervezők olyan előadókat hívtak, akik feleltek és mertek, azaz bátrak voltak, amikor az igazság kimondásáról volt szó és nem féltek, amikor cselekedni kellett. A jegyárusítás várhatóan június elején indul, a jegyek 220 lejbe fognak kerülni. Az esemény fontosságát Bíró Barna Botond, a Harghita Business Center vezetőtanácsának elnöke hangsúlyozza.

Az előadók között lesz Gundel Takács Gábor sportriporter, Székely Csaba drámaíró, Bara Ágnes mentálhigiénés szakember, Csipán Kristóf olvasásnépszerűsítő, Keszei Luca önkéntes, Blaskó Nikolett reklámszakember, Jánosi Matilda divattervező, Góg Anikó személyi edző, Varga Csaba hegymászó, Dr. Zacher Gábor toxikológus és Lucian Mîndruță újságíró.

Írta: Régió Rádió

2023-03-15
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play