menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Beleznay Endre, a tökéletes édesapa

Régió Rádió | 2022-06-08

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Beleznay Endre mesélt Rickynek az életéről, a munkájáról, a családjáról. Családi titkait is elárulta.

Amikor megszületett a lánya, utána rögtön kiment Los Angelesbe és itt hagyta őket, ami bár megrázta, de aztán megállapította, hogy nagyon jól csinálták a gyereknevelést. Mind a ketten egyenlő módon vették ki belőle a részüket. Mégis azt figyelte meg, hogy a lánya leginkább az anyukájával beszéli meg a dolgokat. Hiába mondja folyton, hogy tökéletes apa és csodálatosan csinált mindent, valószínűleg mégsem. Amikor egy dráma van a lánya életében, akkor azt az anyukájának mondja el és Endre meg csak utána az eredményeket összesíti.

Elárulta felesége titkát is, egy bevásárlóközpontban történt ez az egész, ahol vannak kis bevásárlókocsik is a gyerekek számára, hogy azt tologassa a gyerek. A felesége átvette ezt a kis kocsit a lányuktól és annak zászlójával valahogy fejbe verte a gyereket fordulás közben. Nyilván nem lett semmi probléma, de a csöppnyi arcon megjelent a döbbenet, hogy te csinálod ezt velem, a saját anyám? Azt a tanácsot tudta adni, hogy ilyenkor nem szabad nevetni, át kell érezni a gyerek fájdalmát.

Aki kíváncsi a beszélgetés folytatására, tartson velünk szombaton 12 órától és hallgassa a Médiaválogatott Sztártitkokat, benne Beleznay Endrével!

Írta: Régió Rádió

2022-06-08
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play