menu Főoldal
Bulvár

A Dal 2020 – A Konyha együttes új dallal jelentkezett

Régió Rádió | 2020-02-05

A Dal 2020 egy nyolcrészes tehetségkutató műsor, melynek keretein belül a közönség, és a négy zsűri dönt arról, hogy melyik a legjobb magyar sláger. Az idei zsűritagok: Apáti Bence, Nagy Feró, Pély Barna és Vincze Lilla. A műsorvezető, akárcsak tavaly, Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), ezúttal a társa Rókusfalvy Lili.

Az első élőshow 2020. február 1-én volt, akkor látható és hallható volt többek közt Pál Dénes, Feng Ya Ou, Nagy Bogi és Varga Szabolcs. A közönség és a zsűri szavazata alapján Feng Ya Ou nem folytathatta a versenyt.

Ezen a héten a Konyha együttes is elhozza a legújabb dalát, amelyet a Facebook oldalukon is megosztottak: „A világon minden ember teste ugyanabból a 206 csontból és 650 izomból áll, mindannyiunk számára 24 óra egy nap – ebben nincs eltérés a legnagyobb tudósok, sportolók művészek, hadvezérek és közöttünk, átlagos földi halandók közt. Hinnünk kell abban, hogy ami másnak sikerült, nekünk is sikerülhet: megváltoztathatunk dolgokat, elérhetjük az álmainkat. Hallgassátok, szeressétek”!

https://www.youtube.com/watch?v=z9YUPm3447k

Már tavaly is A Dal színpadán álltak, akkor a Százszor visszajátszott című dalukat hozták el, amely azóta is nagy sláger.

https://www.youtube.com/watch?v=iE8L4ibodtA

Írta: Régió Rádió

2020-02-05
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play