menu Főoldal
Bulvár

Újra egymásra talált Curtis és Majka

Régió Rádió | 2019-10-30

Egy éve robbant a hír, hogy Curtis drogproblémái miatt Majka szeretne megválni tőle, és nem szándékozik több közös koncertet szervezni vele.

Majka egy koncertjén jelentette be a hírt, sőt, a közösségi oldalán is közzétett egy bejegyzést, amelyben részletesen beszámolt döntésének okáról. Curtis erre rögtön reagált, szintén egy Facebook bejegyzésben.

Azóta eltelt egy év, és úgy fest, kezd minden a helyére kerülni. Curtis elvonóra jár, azóta is kezeléseken vesz részt és elmondása szerint nagyon hatásos, mert késztetést sem érez arra, hogy ismét a drogokhoz nyúljon. Boldog családi életet él, mindent meg akar adni a családjának és szeretné, ha a karrierje sem kerülne többé veszélybe a függősége miatt.

Múlt héten újabb fordulat következett, ugyanis Majka és Curtis bejelentették, hogy újra együtt fognak dolgozni és folytatódik a két rapper közös munkája. Mindez egy közös edzés után történt, amikor Majka áthívta magához, és elmondta, szeretne újra együtt dolgozni vele. Bár Curtis még mindig kitart a véleménye mellett azzal kapcsolatban, hogy Majka nem a nyilvánosság előtt kellett volna, véget vessen a munkájuknak, azért örül az új egymásra találásnak és a közös munkának.

Írta: Régió Rádió

2019-10-30
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play