menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Igazi szerelmes dalt hozott a Teddy Queen

Régió Rádió | 2020-07-08

A gyergyószentmiklósi trió egy ideje készül első nagylemezük kiadására, de most érkezett el igazán az idő, hogy kreatív riffjeiket, dalszövegötleteiket összecsomagolják és a nagyérdemű elé tárják. Az első dallal már meg is leptek minket és nagyon úgy tűnik, nem állnak le, hiszen már itt is van a Senki más! A dal klippel érkezett, mint ahogy azt már megszokhattuk, de most nem a szokványos módon. Ezúttal egy játékra hívnak minket, hogy cserébe majd ők játsszanak a kertünkbe, nappalinkba, udvarunkon.

Mivel ez pár koncertmentes hónap elég nagy érvágás volt nemcsak a zenészek, hanem a közönségük számára is, a fiúk úgy döntöttek, kézbe veszik hangszereiket, beindítják turnébuszukat és adnak egy teljes élőkoncertet, melynek házigazdája akár te is lehetsz.

A szabályok egyszerűek, hogy megnyerd ezt a különleges koncertet, annyi a feladatod, hogy kedveld a Teddy Queen Facebook-oldalát, itt keresd meg a nyereményjátékról szóló bejegyzést, oszd meg és hozzászólásban jelöld be három barátodat, akik biztosan veled tartanának erre a kalandra.

A játék július 25-ig tart, addig hallgasd az új dalt és figyeld az oldalaikat, légy résen, nehogy meglepetés érjen, amikor a te ajtódon kopog be a Teddy Queen, hogy színpaddá varázsolja a nappalidat!

Végül pár szó a dalról, a dalon féléve dolgozik a zenekar és egy olyan szerzemény sikeredett belőle, ami nem a szerelem előtti vagy utáni, hanem telibe a szerelem érzésének egy részét kívánja megfogalmazni, természetesen hamisíthatatlan Teddy-s köntösben. A dal egyben az idén megjelenő nagylemez újabb hírnöke is.

Írta: Régió Rádió

2020-07-08
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play