menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Borbély Richárd

Régió Rádió | 2022-10-07

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába ezúttal Borbély Richárd kapott meghívást, aki mesélt gyermekkoráról, színészi pályája indulásáról, az X-Faktoros időkről. Sőt, egy igazán érdekes titkát is elárulta Rickynek.

Olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy nagyon sok általam nagyra becsült emberrel mostanra már jó viszonyt ápolhatok. Az egyik legérdekesebb, vagy legkülönlegesebb az, hogy gyerekként, amikor én elkezdtem énekelni, zenélgetni, az egész családom imádta a Bon Bont. Rajongásig szerettük. Szolnoki Peti volt nekem akkor a Nr. 1. énekes és amúgy a mai napig elképesztő, zseniális zenésznek tartom. Nekem ő egy hatalmas példakép. Az egyik nagyon nagy vágyam az volt, hogy egyszer találkozhassak vele. Úgy alakult az életem, hogy mostanra elmondhatom, hogy Szolnoki Petivel jó viszonyban vagyok. Egy csomószor találkoztunk már. Volt az előadásomon, én is voltam a koncertjén. Azt mondhatom, hogy jó haverságban vagyunk egymással. Az egyik talán legszebb élményem, vagy legnagyobb dolog, amit ennek a művészszakmának köszönhetek az, hogy az első példaképemet így tizenvalahány évvel később a haveromnak tekinthetem.

Ha szeretnétek megtudni, hogyan kötődik Ricsi Tiszalúchoz és hogy milyen indíttatásból kezdett el gitározni, hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkokat szombat délben, a híradó után!

Írta: Régió Rádió

2022-10-07
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play