menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Fásy Ádám

Régió Rádió | 2022-10-27

A Médiaválogatott Sztártitkok műsorába hétről hétre újabb izgalmas, érdekes vendég érkezik. Ezúttal Fásy Ádám járt a stúdióban és mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan lett belőle dobos. Elárulta, hogy nagyon szeret főzni és ezt a tudományát több külföldi országban is továbbfejlesztette. Az apró titok, amelyet megosztott a hallgatókkal, szintén a főzéshez kapcsolódik.

Otthon én főzök.  Bár most már Zsüliett is. Ugyanúgy, ahogy édesanyám tanított, ugyanúgy Zsüliettet is befogtam, amikor picike volt. Jött és a kis kezével gyúrta a tésztát. Én szeretek sok zöld növénnyel, friss fűszerekkel dolgozni. Marika, a feleségem, az utóbbi időben nem nagyon szereti a kaprot. Mindig megpróbálom becsapni, de nem lehet, mivel a kapor elég intenzív fűszer. A köményt se szereti, de én azt is szoktam beletenni az ételekbe egy nagyon kicsit. Pl. fasírtba, pörköltbe, töltött káposztába. Ezzel is mindig lebukom.

Ha szeretnéd megtudni Fásy Ádám milyen szakmákkal rendelkezik, vagy, hogy a világ mely részein járt már a szépségversenyek szervezése által, akkor hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2022-10-27
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play