menu Főoldal
BulvárProgramajánlóSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Fésűs Nelly

Régió Rádió | 2022-07-22

A Médiaválogatott Sztártitkok történetében első alkalommal volt Ricky vendége egy színésznő, Fésűs Nelly. Nelly mesélt a gyermekkoráról, a sporthoz fűződő kapcsolatáról, a munkájáról és a titkát is megosztotta a hallgatókkal.

Mostanában a legintenzívebb mozgásom a takarítás és a szövegkönyvek lapozgatása. Egy hónappal ezelőtt volt premierem és amikor próbaidőszak van, akkor nem nagyon van lehetőségem a sportra. Amikor nyugalmasabb időszak van az életemben, akkor tudom jól, hogy szükségem van rá, mert muszáj. Én mindig azt a pillanatot várom, amit nagyon sokaktól hallok, hogy jaj, de jó, hogy edzettem, ez olyan jól esett. Nagyon várom, hogy egyszer elérkezzen ez az életembe, de eddig még nem találtam meg. Viszont a gyerekkoromat végigsportoltam. Igazolt atléta voltam, kosárlabdáztam versenyszerűen, úgy hogy sport abszolút lételemem volt.

A titkok ezúttal sem maradtak titkok.

Minden nőnek van titka és kell is, hogy legyen, különben nem lesz érdekes. Egyszer voltam életemben táborban. Anyukám a lelkemre kötötte, mivel akkor még nem volt mobiltelefon, telefon, hogy írjak. Persze, gyűlöltem írni. Eltelt már három, vagy négy nap a táborban és én még mindig semmi életjelet nem adtam magamról. Akkor összeültünk páran és a táborvezető elkezdte diktálni, hogy mit írjunk. „Jól vagyok, minden rendben van, majd otthon mesélek.” Feladtuk a levelet, még mielőtt hazaérkeztünk volna, megérkezett. Vártak minket az állomáson a szülők és beszélgettek, hogy „képzeld el írt”, „nekem is írt” és kiderült, hogy minden szülő ugyanazt a témát kapta hajszál pontosan.

Hogy mit szólt mindehhez Nelly édesanyja, kiderül a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2022-07-22
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play