menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Gyémánt Valentin

Régió Rádió | 2023-01-20

Ricky vendége e héten a zenész dinasztiából származó Gyémánt Valentin, akit már 8 éves korában megfertőzött a zene, ekkor kapta ugyanis az első gitárját. Valentin mesélt zenei tanulmányairól, első zenekaráról, családjáról, és arról, hogy vannak-e titkai.

A szituáció vagy a környezet határozza meg, de általában nyitott vagyok. A művészkörnyezetben vagy a családi környezetben nyilván bizalmasabb az ember. De a magánéletemet annyira nem szeretem kiteregetni, mert kell valamifajta nyugalom, hogy ne szolgáltasd ki magad teljesen, másrészt meg, ha párkapcsolatról vagy hasonlóról beszélünk, akkor azzal védem azt az embert, aki egyébként kívülálló ebben a dologban. Így persze vannak titkaim.

Igyekszem olyan embernek mutatkozni, hogy magabiztos vagyok, laza és amikor kell, akkor odateszem magam. De azt kevesen tudják, tényleg csak a zenésztársaim, vagy a hozzám legközelebb állók, hogy én nagyon sokat dilemmázok, szorongok dolgokon. Nem károsan szorongok, hanem önmagamnak magasra szoktam tenni a mércét és ezért az a célom, hogy lehetőség szerint minőséget próbáljak adni minden szituációban és ezen nagyon sokat kattogok. Ezek a kattogások el szoktak menni ökörségekbe, például, hogy azt a ruhát veszem fel, mert az volt rajtam akkor, amikor akkora sikerem volt. És akkor az egy sikert hozó ruha. Ilyen ökörségeim vannak és néha már magamon nevetek. Van bennem egy ilyen, hogy meg akarok mindenáron felelni.

Hallgasd a héten is a Médiaválogatott Sztártitkok műsorát! Tarts velünk szombaton 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2023-01-20
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play