menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Herendi Gábor

Régió Rádió | 2023-04-06

Ezen a héten egy igazán kiemelkedő személyiség, Herendi Gábor Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, filmproducer és forgatókönyvíró vendégeskedett a Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójában. Életének izgalmas részeiről mesélt.

Van egy nagyon érdekes történetem. Ez még a fogorvosi időszakomban volt. A nyolcvanas évek végéről beszélünk. Azt nem tudom, hogy hogyan kerültek az én rendelőmbe, de néhány gengszter járt hozzám, abszolút a magyar maffiózók közül. Úgy kell ezt elképzelni, mint a filmekben. Nem volt hajlandó rendelési időben jönni. Mindig két kétajtós szekrény állt mellette, akiktől az asszisztensnő el sem fért. Mindig kértem, hogy „fiúk, üljetek kint le!”, mondták, hogy szó nem lehet róla. Két ilyen emberrel járt, egyik sem él már. Az egyikőjüket bebetonozva találták meg. Ők nagyon tisztelték a diplomát. Puszi, Puszi, Gabikám, ölelgetés. Mindig megkérdezték „mivel tartozunk?” Mondtam, hogy három forint. Erre előkerült a nylon zacskó, amiben volt körülbelül egy millió forint, és abból kifizették a pénzt. És akkor mindig mondták, „Gabikám, ha valaki tartozik, szóljál, 24 órán belül itt a pénz!”

Ha szeretnétek tudni, miért a fogorvostudományi egyetemet végezte el először Gábor és hogy hogyan lett végül filmrendező, hallgassátok meg a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adását szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2023-04-06
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play