menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Magyar Attila

Régió Rádió | 2023-04-28

Ha Médiaválogatott Sztártitkok, akkor újabb ismert ember érkezik hozzánk az ő titkával. Ezúttal Magyar Attila színész, rendező, színházi író járt nálunk és mesélt sok-sok érdekes dolgot az életéről.

Két titkok is elmondanék. Amikor a Cápák közöttben voltunk az okos mesével, akkor óriási élmény volt, hogy a mi termékeinkkel játszottak a cápák. Együtt társasoztunk, de ez kimaradt a műsorból. Próbáljuk megszerezni ezt a felvételt, de egyelőre még nem sikerült. A másik titok meg az, ami nem is titok, de még nem mondtam sehol, hogy ez a színészet egy nagyon szép dolog, de úgy érzem, hogy ez nem a teljes világ, ezért én újrakezdtem tanulni az általános és középiskolai reál tantárgyakat, fizikát, kémiát és a történelmet. Az okos mese kapcsán is, hiszen ebből tudunk meríteni, de nem csak azért, hanem tényleg az van, hogy én ezeket akkor elmulasztottam. Most újra vásárolom a hetedikes, nyolcadikos, kilencedikes könyveket. Megveszem azokat, amiből fizikából, kémiából tanulnak és rácsodálkozom, hogy jé, miért nem tanultam én ezt meg akkor?

Az interjú további részét az okos könyvről, Attila életéről, munkásságáról meghallgathatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában, szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2023-04-28
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play