menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Nagy Zsolt, Leo

Régió Rádió | 2023-07-28

Nagy Zsolt, Leo is a Fruttamax Médiaválogatott tagja. Ezúttal őt látta vendégül Ricky a Sztártitkok stúdiójában. Leo elmesélte, honnan ered a beceneve, sőt, két különleges titkát is felfedte.

Van két titok is, amit elárulok. Az egyszerűbbel kezdem. Mindkét kis lábujjamon két köröm van. Nem tudom, hogy ez hogy történhetett, de két köröm nőtt. Nem az van, hogy véletlenül belevágtam és letört. Nem. Két köröm nőtt egymás mellett. A másik talán izgalmasabb, de az is ilyen fura titok. Annak idején, amikor az ember úgy csajozott, hogy gyere, nézd meg a bélyeggyűjteményemet, az nálam hiteles volt, mert nagyon komoly bélyeggyűjteményem van. Én még bélyegszakkörre is jártam, vásárokra, kiállításokra. Most van egy olyan bélyeggyűjteményem, ami a profik között is megállná a helyét. Nyolc éves korom óta gyűjtöm, bár most már kevesebb idő van rá.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Leo milyen csínytevéseket követett el gyerekként, vagy hogy mivel foglalkozik napjainkban, hallgasd ezen a héten is a Médiaválogatott Sztártitkokat szombaton 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2023-07-28
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play