menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Popper Péter

Régió Rádió | 2022-08-26

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Popper Péter énekes, zongorista, dalszerző mesélt a gyermekkori élményeiről, pályája kezdetéről, együtteseiről, családjáról. Természetesen most is szó esett a sportról, az egészséges életmódról.

Győrben, a belvárosban nőttem fel. Egy nagyon szép régi sarokházban laktunk, a harmadik emeleten. Körben nagyon sok ablak volt, ami a sétáló utcára nézett. Gyerekkoromban sokat voltam beteg és lázas. Asztmás voltam, amit végül kinőttem 14 éves koromra, de addig minden évben egyszer-kétszer előjött. Volt egy visszatérő álmom, amolyan lázálom. Azt álmodtam, hogy a házunk fel van állványozva és én kimászok az ablakon, elkezdek lemászni az állványon. Nagyon féltem, mert igen magasan volt a harmadik emelet, mivel egy régi polgári lakásunk volt, hatalmas belmagassággal. Ez az álmom rendszeresen visszatért. Aztán eltelt sok év, már Budapesten éltem, pont egy új autót vettem, megérkeztem a ház mellé és felnéztem. Amit az álmomban láttam felállványozott házat, az a ház pont úgy volt felállványozva. Egy pillanatra a hideg kirázott, hogy én ezt már láttam az álmaiban. Még fentről is megnéztem, mert tényleg annyira bennem volt, hogy hogyan volt ez az egész. 

Ha szeretnéd tudni, hogy Peti hisz-e az álmokban, hogy milyen kapcsolata van a spiritualitással, akkor hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkokat szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2022-08-26
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play