menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Schwartz Dávid

Régió Rádió | 2023-03-10

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti vendége Schwartz Dávid, akit 2008-ban ismerhetett meg a nagyközönség, az Esti Showderben rendezett énekes tehetségkutató alkalmával, ahol egy személyben adta elő a We Are the World című világslágert, imitálva a szólista énekesek hangját.
Dávid mesélt a gyermekkoráról, zenei tanulmányairól és természetesen a titkokról is.

Nem tartom magam titkolózós embernek. Nyilván nekem is megvannak a magam titkai, de alapvetően nem vagyok titkolózós. Igyekszem mindig kimondani a  gondolataimat, a vágyaimat, mert szerintem, a szavaknak teremtő ereje van. És ez tényleg igaz. A zeneiségemet illetően vannak, voltak titkos vágyaim. Mindig azt tartottam, hogy merj nagyot álmodni. Annak idején még volt, hogy fel is írtam magamnak, hogy például Arénás koncert. Voltak nagyobb elképzeléseim és volt, ami be is jött belőle. Onnantól kezdve vallom azt, hogy nem szabad magadban tartani semmit. Amikor egyszer csak jön a megkeresés, hogy énekelj egy 50-60 fős zenekar élén az Arénában, akkor úgy visszagondolok erre és ott van előttem a pillanat, amikor ültem es írtam ezt a kívánságlistát és egész konkrétan ott van bennem, hogy ha ez működik, akkor csináljunk csak még egyet!

Hallgasd ezúttal is a Médiaválogatott Sztártitkok adását, amiből megtudhatod, kik Dávid ikonjai, kikkel tanult együtt, kik voltak a tanárai.

Írta: Régió Rádió

2023-03-10
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play