menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Médiaválogatott Sztártitkok: Singh Viki

Régió Rádió | 2022-11-04

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában egy fantasztikus hangú énekesnő, Singh Viki mesélt Rickynek a gyermekkoráról, iskoláiról, pályája indulásáról. Elárulta titkát is, hogy a jövőben mivel szeretne foglalkozni.

DJ-ként is fogok a jövőben tevékenykedni, szeretném kipróbálni magam ebben a szerepben is. Az eddigi karrieremet sem hagyom félbe, csak ez most egy új lehetőség az életemben. Ezt még soha senkinek nem mondtam. Nem volt nyilvános. Próbáltam magamban tartani, addig amíg ez nem valósul meg. Ez az én legújabb titkom, hogy ezzel telnek a napjaim, ez okozza most nekem a nagy örömöt. Egy producer-DJ sráchoz járok különórákat venni. Nem iskola jelleggel, mert nem iskolapadban ülök, de van egy kiképzőm, aki DJ-t képez belőlem. Párhuzamosan elkezdtem tanulni a mix masteringet is ugyanettől a sráctól. Már elég ügyesen boldogulok az Ableton-ban, meg csinálgatom a saját zenéimet, csak a végső fázist, a mix masteringet mindig ki kellett adnom a kezemből. Szeretném ezt is megtanulni, hogy ezt se kelljen, vagy legalábbis csak a legutolsó fázist kelljen kiadnom.

Akkor egy produceri tevékenység lenne a célod?

Abszolút. BPM-ekkel, szoftverekkel, ilyesmikkel tömöm az agyamat 0-24 órában, ami tök menő, mert nem olyan lányos. Épp ezért én ezekre nagyon büszke tudok lenni. Még egy titok, én mindig egy kissé fiús lány voltam. Tudom, nehéz ezt rólam elképzelni. De mindig a fiús hobbikat szerettem. Amikor kislány voltam, gördeszkások között lógtam, meg rapperekkel, meg bő gatyában jártam. Nyilván a média, meg a közvélemény egy dívának gondol, de közben én egy fiús típus vagyok. Kislányként mindig fiúk között lógtam és mindig verekedtem. Mindig egy ilyen karakánabb, megmondósabb, fiúsabb lány voltam. Az évek nyilván megszelídítettek, meg az elvárások is.

Ha szeretnétek megtudni, hogy Whitney Houston milyen hatással volt Vikire, illetve, hogy a jövőre vonatkozóan milyen tervei vannak még Vikinek, hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adását, szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2022-11-04
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play