menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Médiaválogatott Sztártitkok: Torres Dani

Régió Rádió | 2022-07-12

A Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásában Torres Dani volt Ricky vendége. Dani mesélt a sporthoz fűződő kapcsolatáról és féltve őrzött titkát is megosztotta a műsorvezetővel.

Harcművészetekkel foglalkoztam és foglalkozom első sorban. Amikor gyerek voltam, jiu jitsuztam, előtte nagyon piciként karatéztam, aztán pedig hosszú-hosszú éveken át capoeiráztam. Mi indítottuk be itthon ezt az egész capoeira történetet, hála Istennek, most már kinőtte magát. Egy térdsérülés miatt, sajnos, fel kellett hagynom ezzel a sportággal.

A Prémium Médiaválogatott tagjaként kapcsolatba kerültem a futballal is. Nem vagyok egy nagy focista. Általában hátvédnek szerettek beállítani, mert ha jött valaki, akkor felrúgtam. Így hátvédnek jó vagyok, viszont a futball labda technikám hagy némi kívánnivalót maga után. Ezen kívül a mai napig óriási szenvedélyem a túrázás. Voltam most kint Ecuadorban. Megmásztam a Cotopaxi vulkánt, ami 5897 méteres.

Elmondok egy olyan titkot neked, amit igazából csak én tudok. Nagyon sok szöveget írok, mert nagyon szeretek szöveget írni. Az egész igazából versírással kezdődött. 16 éves voltam és már benne voltam a dalszöveg írásban is és írtam egy olyan dalszöveget, nyilvánvalóan egy szerelmes nótával összekötve, amiben az volt a titok, hogy ha a versszakoknak az első betűjét függőlegesen összeolvastuk, akkor az jött ki, hogy „Veszprémi Krisztina szeretlek”. Krisztina az osztálytársam volt és sosem mertem elmondani neki, hogy elképesztően bele voltam zúgva. Ez egy olyan titok volt, amit sose mondtam el senkinek.

Azt, hogy mi a véleménye Daninak a titkokról és hogy mi újság manapság vele, megtudhatjátok a Sztártitkok soron következő adásából, szerdán 12 óra 10 perctől vagy szombaton ugyanebben az időben.

Írta: Régió Rádió

2022-07-12
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play