menu Főoldal
BulvárProgramajánlóSzórakozás

Sztártitkok: Virág András balesetet szenvedett

Régió Rádió | 2022-06-29

A Médiaválogatott Sztártitkok adásaiban Haddad Henrik, Ricky minden héten más ismert embert lát vendégül, hogy életükről, munkájukról, a sportról és a titkaikról beszélgessen velük. Ezúttal Virág András sportoló, karate bajnok, az Exatlon sztárja került mikrofonvégre.

Nem vagyok titkolózós emberke, viszont van egy titkom, amit senkinek sem mondtam el. Tavaly nyáron az edzőm megkért arra, hogy segítsek nekik felkészülni az olimpiára. Az utolsó edzőtáborban rosszul mozdultam és elszakadt az elülső keresztszalagom. Kétségbeestem, mert tudtam, hogy lesz egy All Star évad az Exatlonból és nem tudtam, hogy mennyire fogom bírni a futásokat és a többit. Onnantól kezdve minden áldott nap mentem az edzőterembe és csak azon voltam, hogy rendbe hozzam a térdemet azért, hogy tudjak menni az Exatlonba. Így versenyeztem végül. Az utazás előtti nap az edzőmmel csináltunk egy utolsó tréninget. Átbeszéltük, hogy ha kint leszek, mikre figyeljek oda, miket erősítsek, mit csináljak és akkor menni fog a versenyzés. És szerintem, nem is ment olyan rosszul.

További történetek Virág Andrással a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában ma délben 12 óra 10 perckor és szombaton ugyanebben az időben.

 

Írta: Régió Rádió

2022-06-29
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play