menu Főoldal
Bulvár

Hazarepít Rúzsa Magdolna új klipje

Régió Rádió | 2019-10-21

Pontosan egy hete jelent meg a Máté Péter-díjas magyar énekesnő, Rúzsa Magdi legújabb videoklipje, amely a Hazatalálsz címet viseli. A dal és klip különlegessége, hogy az énekesnő bölcsőjét, szülőházát, a múltját idézik meg, azt a helyet és azokat az embereket, ahol, és akik között felnőtt.

A Facebook oldalán is megosztotta a dalt, köszöntetet mondott mindenkinek, aki segítségére volt a dal és a videóklip megalkotásában, és többek között a gyerekkora egy kis részébe is beengedte a rajongóit.

„Amikor a Telecskai-dombok közé besettenkedik az ősz, és megérzem a füst szagát a levegőben, azonnal összeszorul a torkom. Ilyenkor szinte érzem a hátizsák súlyát a vállamon. Anyámra meg apámra gondolok meg a szorgos kis kezükre. Látom a szemüket, a szájukat, ahogy csak hallgatnak és tűrik az életet. Nem volt meg mindenünk, meg nem is nevettünk túl sokat, a ruhát csak egymásról örököltük, de kaptunk utat, tapasztalatot meg tudást. Itt nehéz életet élnek az emberek, de becsülettel és tele hittel. Már nem is haragszom se a kapára, se a földekre, mert általuk lettem ilyen kitartó, munkától nem félő ember ebben a nagyvilágban” — írta az énekesnő.

Ez a dal talán mindenkit visszarepít kicsit a szülőföldjére, a gyerekkorába, amelyek felidézik, a talán már rég elfeledett emlékeket:

https://www.youtube.com/watch?v=q_ExkxJGzgw

Írta: Régió Rádió

2019-10-21
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play