menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Auguszt Bárió

Régió Rádió | 2022-09-22

Ezen a héten a Médiaválogatott Sztártitkok adásában Ricky vendége az AD Studio énekese, zeneszerzője, Auguszt Bárió.

Bárióról megtudhatjuk, hogy hogyan nőtt fel, milyen kapcsolata volt a családjának a zenével, hogyan kötődik Kaposvárhoz, sőt, azt is elárulta, honnan meríti az ihletet a dalaihoz. Természetesen Bárió is megosztja velünk egy titkát.

Van nagyon sok titkom, de van egy, amit régóta dédelgetek magamban. Ennek még meg kell teremtenem a feltételeit, hogy létrejöjjön. Ha elmondom, akkor már nem lesz titok, de mivel ezt kérted, elárulom. Nagyon tervezek egy elvonulást. Aki ezzel foglalkozik, annak ez nem újdonság, de nekem egyelőre még nem sikerült. Egy olyan spirituális helyre szeretnék elvonulni, ahol akár egy hónapig egyedül ott tudok lenni, a legnomádabb körülmények között, sátorban, a vizet a patakból hozva. Nyilván az étel miatt egy boltra azért szükség lesz, mert vadászni azért nem fogok. Ilyen teljes elmélyülést szeretnék magamba. A megvalósítása nem könnyű, mert családom van és a gyerekekről, a családról is kell gondoskodnom és vannak folyamatban lévő munkáim is. Ez az én nagy titkom, nagy tervem, amit záros időn belül mindenképpen meg szeretnék valósítani. Nem biztos, hogy Magyarországon lenne, hanem pl. Indiában, vagy Spanyolországban. Ezt még ki kell találnom.

További érdekes információkért Auguszt Bárióról hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkok adását a hétvégén is, szombaton 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2022-09-22
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play