menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Békefi Viktória igazi csintalan kislány volt

Régió Rádió | 2022-07-27

Békefi Viki színésznő, énekesnő, a Sztárban sztár leszek! első évadának győztese is ellátogatott a Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába. Mesélt gyermekkoráról, a sporthoz fűződő viszonyáról, étkezési szokásairól, kedveséről, énekesi és színészi karrierjéről. Egy gyermekkori titkát is megosztotta Rickyvel, az adás műsorvezetőjével. 

Sokat rosszcsontkodtunk gyerekkorunkban. Volt egy kis csínytevésünk a barátnőmmel, aki a szomszédban lakott. Nyári szünet volt, mi állandóan az utcán játszottunk. Az utcánk végén volt a mi kis törzshelyünk. Görkoriztunk, rollereztünk, bicikliztünk. Pont építkezés volt az utcában és volt ott egy homokbucka, amiről úgy gondoltuk, hogy remek hely arra, hogy elbújjunk mások elől. A barátnőmmel azt játszottuk, hogy az utcánkban minden házba becsengettünk. Amikor kijöttek, hogy ki csengetett, akkor elbújtunk a domb mögé. Amikor pedig megláttak bennünket, akkor azt mondtuk, hogy egy kisfiú végig szaladt az utcában és becsengetett mindenhova. Elég rossz magyarázat volt, nyilván tudták, hogy mi voltunk.

Én vagyok a legkisebb gyerek a három tesóm mellett. Természetesen én voltam az, aki bármit megcsinálhatott. A tesóimmal sokszor megvicceltük egymást, volt ott rosszalkodás bőven, de sose mentünk túl messzire vele.

Viki arról is beszélt, hogy hogyan képzeli el a jövőjét. Ha szeretnéd megtudni, hogy Viki szerint 5-10 év múlva milyen lesz az élete, akkor hallgasd meg a Sztártitkok soron következő adását szerda délután 13 órától vagy szombaton déli 12 órától a Régió Rádióban.

 

Írta: Régió Rádió

2022-07-27
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play