menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Csordás Tibi

Régió Rádió | 2022-08-11

A Médiaválogatott Sztártitkok soron következő adásában Ricky Csordás Tibivel beszélgetett. Tibi elmesélte, hogy a pandémia időszakát önmaga és otthoni stúdiója fejlesztésére fordította, online hangmérnöki képzésen tanult, komolyabban foglalkozott a basszusgitározással, emellett pedig átalakította az étrendjét, sportolt, hogy újra jó formába kerüljön.

Beavatta a hallgatókat a jövőre vonatkozó titkaiba:

“A pozitív változást szeretném a jövőben a színpadi felállásokban is megjeleníteni. Habár létezik kisebb-nagyobb élő koncertes felállásom, jelenleg a kétszemélyes formáció az, amivel napi 3-4 bulit is megcsinálunk, azonban az utazás sokat kivesz belőlünk. Nagyon jó, hogy ennyire szeretnek az emberek, de bevallom, minket is elért az, ami már rengeteg zenekart előttünk. Pont emiatt én is változtatni szeretnék és jövőre az élő koncertek irányába eltolni a fellépéseket.

Ha szeretnéd megtudni Csordás Tibi diétás titkait, azt, hogy hová szeret igazán utazni, hogy milyen műtéten esett át az elmúlt időszakban, akkor hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkokat szombat délben 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2022-08-11
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play