menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Médiaválogatott Sztártitkok: Miss Bee

Régió Rádió | 2022-11-25

A Sztártitkok stúdiójába ezúttal Somorjai Ilona, azaz Miss Bee érkezett, aki Ricky pályatársa, régi jó barátja. Így Rickynek nem nagyon kellett unszolnia, hogy egy igazi nagy titkot osszon meg vele és a hallgatókkal.

Most egy igazi retro pletyka következik. Sok évvel ezelőtt én aerobikot tartottam a Feneketlen tónál egy edzőteremben. A Shygysból Csordás Levente, azaz J. D. odajárt edzeni a terembe. Egy alkalommal otthon néztem a zenecsatornát, ami akkoriban volt és egyszer csak megláttam egy férfi istent a szikla tetején és ráadásul nagyon jól énekelt. J. D-nek volt akkor egy rockos zenekara, a Slam. Megláttam és rádöbbentem, hogy ez a srác oda jár edzeni hozzánk. Mi se kellett több nekem, minthogy addig oldalaztam, amíg megismerkedtem vele és elkezdtünk járni egymással. Nekem időközben elindult a Bestiák és nem sokkal utána jött a producerünk, Kozsó ötlete, hogy összerakna egy fiú csapatot is. Mivel Levente zenekarának nem úgy alakult az útja, ahogy szerették volna, így volt szabad kapacitása. Beajánlottam őt és ez sikerült is. Így lett Levente a Shygys tagja.

Hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkok adását ezúttal is szombaton 12 óra 10 perctől és további érdekességeket tudhattok meg Bee-ről! 

Írta: Régió Rádió

2022-11-25
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play