menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Médiaválogatott Sztártitkok: Dj Goldsound

Régió Rádió | 2023-05-25

Reibling Lőrinc, azaz Dj Goldsound kapott ezen a héten meghívást a Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába.

Lölő 2002-ben megnyerte az Üstököst, az RTL Klub első tehetségkutatóját, amiből az All4love nevezetű formáció született. Később saját csapatot is alapított, majd elkezdett Matulával dolgozni, amikor is megszületett a Wonderful World, ami meghozta mind az országos, mind a külföldi elismerést számára. Innen indult Dj karrierje. Lölő is, mint Ricky minden vendége, elárult egy apró titkot az életéből.

Amikor fellépésekre megyek, akkor van egy bevett szokásom. Elindulok, beülök a kocsiba, felmegyünk az országútra és ilyenkor nyilván pörög az embernek az agya, hogy most gyorsan megyünk, nem megyünk, oda kell érni, sietünk és akkor szoktam azt csinálni, hogy ha van valami ilyen az agyamban, ahogy a váltó gombot fogom, mindig lekopogom az ujjammal. Nem mondom ki, csak gondolok rá, például, hogy vizes az út, nehogy megcsússzunk. És hopp, gyorsan lekopogom, nehogy valami történjen. És ez mindig így van. Ezt csak a váltógombon csinálom. Ott ülök és három ujjammal három kopogás. Ez az én titkom. Erről nem nagyon meséltem még, csak a feleségem tud róla.

Tarts velünk ezúttal is szombaton 12 óra 10 perctől és hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkokban, hogy hogyan alakult Dj Goldsound kalandos élete!

Írta: Régió Rádió

2023-05-25
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play