menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Médiaválogatott Sztártitkok: Gasparik Maja

Régió Rádió | 2023-07-06

Gasparik Maja kapott ezúttal meghívást a Sztártitkok stúdiójába. A Felvidéken élő Maja az Arizóna zenekar énekesnője, rádiós-televíziós műsorvezető.

Majától rengeteg mindent megtudhattunk az életéről, a zenei karrierjéről, a televízió-rádiós munkájáról és természetesen a titkairól is.

Nem tudom, hogy ez zenekari titoknak számít-e? Mostanában a turnébuszban mindig pörgetem az instat. Ezt nem tudják azok, akik ott vannak a koncerten, de mindig nézem, hogy milyen videókat tudok legyártani a fiúkkal, mert imádom ezeket a rövid kis minivideókat. Az a szerencsén és a srácok jókedvén múlik, hogy végül meg tudjuk-e valósítani. Ez egy olyan háttértitok, amit a nézőink, vagy a követőink nem szoktak tudni. A másik pedig, hogy nekem mindig fontos volt, hogy legyen rajtam valami érdekesség. Egy időben virágkoszorút viseltem rendszeresen és abból voltak mindig újak. Ezt a gyűjteményt egyébként eltettem. Az első várandósságom alatt készült egy klip. Ezt a klipet rendszeresen látom, amikor leadják a tévében és mindig mondom, hogy te jó ég, senki nem mondta, hogy hokkaido töknek öltöztem! Sárga ruha volt rajtam és sárga virágkoszorú, közben a hasam már óriási volt. Utólag mondtam, hogy ez borzasztó, úgy hogy a virágkoszorúkat egy időre el is tettem.

Ha szeretnétek megtudni még milyen öltözködési titkai vannak Majának, akkor tartsatok ezúttal is velünk, szombaton 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2023-07-06
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play