menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Gombos Krisztián

Régió Rádió | 2023-05-19

Gombos Krisztián színész járt ezúttal a Sztártitkok stúdiójában. Krisztiánt leginkább a Barátok közt című sorozatból ismerhetjük. Gyermekkoráról, a sporthoz fűződő viszonyáról és pályája indulásáról mesélt Rickynek. Nagy szerepálmát pedig a Titok rovatban fedte fel.

Ez a titok onnan indult, hogy fiatalabb koromban szerettem volna katona lenni, azon belül is mesterlövész. Az a durva, hogy mindenem megvolt hozzá. Megvolt a golyónak a minősége, hogy repül, meg minden. Csak én glutén és laktózérzékeny vagyok és emiatt nem lehettem katona. Úgy voltam vele, hogy jó, nem baj, színészként bárki lehetsz. És itt a nagy szerepálom, egy olyan, akár hollywoodi, akár simán csak amerikai nagyjátékfilmnek főszerepe, mint pl. A fegyvertelen katona, vagy a Ryan közlegény megmentése, tehát egy igazi nagy háborús film és én benne, mint katona. Egy valóságos katona karaktert szeretnék eljátszani. Akárhányszor néztem ilyen filmet, akárhányszor beszéltünk a barátokkal a katonaságról, mindig hiányoltam a katonaságot. Én szívesen mennék. De az, hogy az ember eljátszhat egy ilyet, ott melletted, nyilván biztonságos körülmények között robbantanak, hallod a lövéseket, visszalátod magad a vásznon, ahogy megcsillan a fegyvereden a fény, ezek nekem annyira izgalmasak. Inkább a drámát szeretem, ezért drámai szerepet szeretnék. Bármilyen fura, szeretek szenvedni. Nyilván a katona is meghalna a film végén.

Ha szeretnéd megtudni, hogy Fenyő Iván milyen szerepet játszott Gombi életében, hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását szombaton 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2023-05-19
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play