menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Nieto Mercedes

Régió Rádió | 2023-06-09

Ezen a héten Nieto Mercedes a Médiaválogatott Sztártitkok adásának vendége. Mercedes nemzetközileg elismert, világhírű orientális táncos, oktató, koreográfus. Európa egyik legkeresettebb hastáncművésze, a világ több, mint 40 országában oktatott és lépett fel az elmúlt években. Mercedes a műsor során elmesélte, hogy félénk kislányból hogyan vált nemzetközileg sikeres hastáncművésszé.

Nem annyira titokzatos, inkább furcsa az, ami a titok kapcsán eszembe jutott. A sok utazással kapcsolatos. A repüléstől való félelem az, ami nagyon szorongató, nagyon problematikus. Volt olyan év, amikor harminc munkautat bonyolítottam le és legtöbbet repülővel. Csodálom és szerintem, egy fantasztikus dolog a repülés, ezt elismerem, de borzasztóan félek tőle. Amikor jön egy külföldi felkérés egy távoli, egzotikus vidékre, ahova amúgy nagyon vágyom, akkor eszembe jut, hogy mennyit kell hozzá repülni és aztán hónapokig tudok szorongani emiatt. Amikor tudom, akkor megoldom autóval a rövidebb utat, de nagyon nehéz, mert főleg Ázsiába utazom sokat. Ez egy olyan probléma, ami miatt, ha megérkezem valahova, olyan adrenalin töltet szabadul fel bennem, hogy utána a színpadon meg az óráimon már kevésbé izgulok. Maga az oda út az, amitől félek. Milyen furcsa, hogy egy olyan munkát csinálok, ami nagyon fárasztó, igénybe vevő, de nyilván csodálatos lehetőségekkel teli munka, de pont azzal kell szembesülnöm folyamatosan, amitől a legjobban félek. Van egy kabalaállatom, amit az öcsémtől kaptam, rózsaszín kis plüss teknős. A kezemben van, amikor repülök. Meg szokták tőlem kérdezni, hogy nem olyan gyakran repül? Én meg válaszolom, hogy nem, én csak néhányszor repültem életemben. Volt, hogy azt mondtam, hogy először, aztán egyszer lebuktam. A KLM-en repültem és jött az utaskísérő és kérdezte, hogy akkor aranykártyás?

Mercedes még egy titkot elárult magáról. Ha szeretnéd megtudni, mi az, tarts velünk ezúttal is, szombaton 12 óra 10 perctől.

Írta: Régió Rádió

2023-06-09
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play