menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Médiaválogatott Sztártitkok: Völgyi Zsuzsi

Régió Rádió | 2023-07-14

E heti adásunk vendége Völgyi Zsuzsi, a Romantic együttes énekesnője. Zsuzsi elmesélte, hogy az egész életét végigkísérte a zene, már gyermekkorban énekelt, versenyekre járt. Húsz évesen került be a Romanticba, később pedig népművelőként diplomát szerzett és rádiós műsorvezető lett. Egy titkát is megosztotta Rickyvel. 

Mivel rádiónál dolgozom és egy reggeli műsort vezetek, ezt csak úgy lehet vezetni, ha az ember teljesen őszintén beszél a saját életéről, a nézeteiről. Ott nem lehet egy álarc mögé bújni. Annyi mindent elmondtam magamról, már nincsenek is titkaim, de azért egy dolgot elárulok. Ha hosszabb útra megyünk, akkor van egy rózsafüzérem, amit finoman szorongatok, főleg felszálláskor. Elmondom a magam kis imáját, teljesen rábízom magam a jó Istenre. Ha az az utam az utolsó, akkor beletörődve ebbe a dologba felszállok a repülővel és a jó Isten majd eldönti, hogy hogyan tovább. A rózsafüzér mindig nálam van. Amikor az utazásokra indulok, akkor ez az első, amit a táskámba beteszek. 

Hallgasd ezúttal is a Médiaválogatott Sztártitkokat, szombaton 12 óra 10 perctől és tudd meg, hogy Völgyi Zsuzsi milyen pályára készült gyerekként, mi szeretett volna lenni.

Írta: Régió Rádió

2023-07-14
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play