menu Főoldal
BulvárSzórakozásZene

Sztártitkok: Zoltán Erika, a sokoldalú művész

Régió Rádió | 2022-06-15

A Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásában Zoltán Erika vendégeskedett Rickynél. Mesélt gyermekkoráról, arról, hogy hogyan lett belőle énekesnő és táncos. Beszélt lányáról, Zoéról és egy igazán érdekes titkát osztotta meg a műsorvezetővel.

Amikor érettségizett, el kellett döntenie, hogy merre tovább. Akkor még nem kapta meg a lehetőséget, hogy nagyszínpadra táncosként felálljon és gondolkozott, hogy divattervező szakra jelentkezik az Iparművészetin. Be is adta a jelentkezést, amivel aztán a későbbiekben nem foglalkozott, mert bejött a turné és onnantól elindult egy nagyon pozitív iránya az életének. Viszont az alkotásvágy megmaradt. Rajzolni, festegetni, ruhát tervezni mindig nagyon szeretett. Nem véletlen, hogy utána az egész karrierje során nagyon-nagyon sok ruhát ő magam talált ki és mindig kereste hozzá az ügyes embereket, aki meg tudta valósítani. Az anyósa például egy nagyon-nagyon zseniális szakmabéli, amit ő lerajzolt papíron, azt elkészítette és Erika fel tudta venni. Ennek legjelesebb példája a 1991-es Pop-Hopp klipk, amiben csupa olyan ruha látható, ami az ő fejében született meg és az anyósa volt a kivitelezője, pedig nem voltak egyszerű darabok.

2020-ban, amikor a pandémia miatt jött az első nagy sokk és bezárkóztunk, Erika nagyon nem tudta mit kezdjen magával és kereste annak a lehetőségét, hogy hogyan foglalja el magát valami olyan dologgal, aminek az alkotáshoz köze van. Itt jött képbe az egyik táncosa, Bánszky-Brackó Csilla. Nála látta, hogy nagyon izgalmas dolgokat készít Fluid Art néven. Felhívta, hogy szeretné ezt megtanulni. Eltöltött vele egy egész napot. Ezek a képek úgy készülnek, hogy csinálsz egy alapot a vászonra, hogy folyjon rajta a festék és ezt különböző módon kergeted rajta. Lehet úgy, hogy forgatod a vásznat, folyatod a festéket, vagy lehet hajszárítóval. Erikának leginkább ez jött be. Egy pontra például 4-5-6-8 színt folyatsz és azt elkezded a hajszárítóval kibontani. Meg volt őrülve. Hihetetlen mennyiségű videót nézett, ugyanis rengeteg van fent a különböző oldalakon és annyi ötlet, hogy volt, hogy egész éjszaka arról álmodott, hogy holnap mit fog megcsinálni.

A folytatásért hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását Zoltán Erikával!

Írta: Régió Rádió

2022-06-15
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play