menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Médiaválogatott Sztártitkok: Deák-Bárdos Mihály

Régió Rádió | 2023-05-12

Ricky vendége a héten egy minden tekintetben nagy ember volt, Deák-Bárdos Mihály, Európa bajnok birkózó, olimpikon. Misi elmesélte, hogy focista helyett hogyan vált birkózóvá. Elárulta sikerének titkát is.

A titkom az a munkába vetett hitem. Hittem magamban, hittem az elvégzett munkában és hittem azokban a szakemberekben, akik az én felkészítésemet, illetve az én életemet koordinálták. Hittem azt, hogy el tudok jutni ilyen szintre is, akár Miskolcról is, Repka Attila példáját követve, aki ’92-ben Barcelonában olimpiai bajnok lett és ő is Miskolcról indult el. Én később jóban lettem Attilával, de amikor mi gyerekként azt megtapasztaltuk, hogy Attila olimpiai bajnok, akkor sokan nem hittek abban, hogy ők is el tudnak jutni ide. Én vagyok az egyike azoknak, aki anno elkezdett birkózni és én mégis hittem abban, hogy el tudok jutni, és el is jutottam ezekbe a magasságokba.

Ezúttal is sok érdekes dolgot tudhattok meg a Médiaválogatott Sztártitkokból. Tartsatok velünk szombaton 12 óra 10 perctől!

Írta: Régió Rádió

2023-05-12
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play