menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Sztártitkok: Sipos Tomi, a hősszerelmes

Régió Rádió | 2022-05-19

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Ricky Sipos Tomival beszélgetett. Tomi is a Prémium Médiaválogatott tagja. Aktív résztvevője a csapat mérkőzéseinek, sőt, fellépéseivel színesíti a falunapok, céges rendezvények programjait a Prémium Médiaválogatottat képviselve.

Tomi először vízilabdával kezdett el foglalkozni egészen kicsi gyerekkorában, de hamar az úszásra nyergelt át. Majd egy balesetből kifolyólag az úszásból áttért a kenura. Ez a sportág volt az, amit nagyon sokáig űzött. Elég jó is volt benne. Háromszoros magyar bajnok, ebből kétszer egyéniben, egyszer csapatban. Később aztán az élete során mindenféle sportágba belekóstolt. Jelen pillanatban egy padel nevű sportágat űzi, ami Magyarországon viszonylag újkeletű. A tenisznek és a squashnak a keveréke. Jó néhány kollégával űzi, ez most az állandó sport az életében.

Tomiról kevesen tudják, hogy már 20 évvel ezelőtt, vagy lehet, hogy több is, megkeresték a BMG-től egy szólólemez ötletével. Akkor nemet mondott erre. Nem érezte azt, hogy neki szólóban meg kellene mutatkozni. Milyen érdekes, hogy 2020-ban végül megjelent egy szólóalbuma, de huszonéve még úgy érezte, hogy csak csapatban akar és tud dolgozni. Ez valahol most is igaz. Azért megy mindig egy zongoristával, vagy zenekarral, mert egyedül nem szeret színpadra állni, neki kellenek a tettestársak. Ami a vágyakat illeti, vannak olyan vágyai, hogy szeretne még bizonyos emberekkel közösen színpadra állni. Reméli, ezek még összejönnek.

Tomi azt is elmesélte az interjúban, hogy volt egy lány, akibe nagyon szerelmes volt, de nem tartott sokáig a kapcsolat, szakított vele. Utána még tizenévig nem tudta ezt magában helyretenni. A sors érdekes fintora volt, hogy kicsivel később találkoztak és a lány kérte, hogy kezdjék újra. De Tomi azt mondtam, hogy nem. Úgy érzi, hogy jól döntött, mert ugyanaz lett volna a végeredmény. Ez a kapcsolat hosszú ideig fájó pont volt az életében. A szakítás után kezdett el szövegeket írni, meg aktívabban részt venni a szakmában. Aztán az élet megoldotta ezt az egészet, mert megismerkedett valakivel és utána átíródott az egész történet.

A Sipos Tomival készült teljes interjút meghallgathatod szombaton 12 óra után a Régió Rádióban!

 

Írta: Régió Rádió

2022-05-19
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play