menu Főoldal
BulvárSzórakozás

Sztártitkok: Szeiler József ajándéka

Régió Rádió | 2022-07-06

A Médiaválogatott Sztártitkokban ezúttal egy igazi sportoló ikon, Szeiler József labdarúgó, kapus vendégeskedett Rickynél. Mesélt gyermekkoráról, sport karrierje indulásáról, a Ferencvárosba kerüléséről, jelenlegi munkájáról.

Józsi elmondta, hogy bár van titka, ez nem is annyira nagy titok, de valahol az egész történet olyan volt, amit nem akart nagyon nagy dobra verni. Varga Zolihoz, a Fradi legendás játékosához, későbbi edzőjéhez fűződik ez az egész. Nekem is volt edzőm és nagyon szerettem őt a mentalitása és a futball szeretete miatt. Már az első edzésen látta rajtam, hogy én szeretek dolgozni és nagyon jó viszony alakult ki közöttünk. De arra, ami történt, én sem számítottam. Zoli átvette a csapatot és még csak egy pár mérkőzést játszottunk le, éppen a Newcastle elleni találkozóra készültünk. Ekkor Zoli kiment Manchesterbe és megnézte a Manchester United elleni mérkőzését a Newcastle-nek, ahol egyébként a Newcastle 5:0-ra lemosta a Manchester Unitedet. Amikor hazajött és én beléptem az öltözőbe, az egyik játékos mondta, hogy „nézd meg, mi van a szekrényedben, kaptál egy ajándékot a Varga Zolitól”. Kinyitottam az ajtót.

Hogy mi volt a szekrényben és miért kapott ajándékot Józsi, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából szombaton 12 óra 10 perckor.

Írta: Régió Rádió

2022-07-06
  • play_circle_filled

    Régió Rádió
    A hang, ami összeköt.

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play